Podívej se
Podívej se
Když už tě to bolí až moc silně
a každá noc je to, co ti brání spát,
proč nekoukáš, to není film v kině,
to jsem já, čekající na radu, čeho se mám vzdát?
Když tvůj svět zdá se pořád horší
a tvoje srdce krve začalo se bát,
ty se neboj, jen otevři chvíli oči,
to jsem já, čekající na radu, čeho se mám vzdát?
Když naše navždy právě skončilo
a prázdné tělo přestalo si tvou duši brát,
ať koukne se oko co do teď brečelo,
to jsem já, čekající na radu, čeho se mám vzdát?
Když ti nejistota jistotu smyla
a jestě miluješ, na co se dál sebe ptát,
podívej, já bych s tebou ráda byla,
jsem tvoje láska, prosím, nedávej mi šance zaváhat.
Publikoval(a):
IDK, 17.11.2017