Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snídaně

Snídaně

Klarineb Básně » o Lásce

Anotace: Tak trochu jiná snídaně...

Snídaně

Je ráno, ptám se, co si dáš k snídani?
Bez váhání nesu ti své srdce na dlani
a namísto kakaa jen pohár hořkosti
a svou duši obnaženou a rovnou bez kostí

Jenže ty máš snad raději chuť na salát
brodíme se v emocích, co jdeme posnídat
uctívám štiplavou upřímnost a pravdu nahou
odvážím na miskách vah vyváženou stravu

kyselé citróny, sladká jablka, pikantní vůně
čaj na vyléčení duše, která pod tíhou stůně
dny očistného půstu střídá blahobytný hodokvas
hlad je nejlepší kuchař a láska prochází skrze nás...
Publikoval(a): Klarineb, 17.11.2017
Přečteno (204x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mari13, Lipová, Martin Havlíček, Makaveli, Desiré, gogol, slunečnice69, Mirastus
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti