Láska se vrací
Láska se vrací
Láska se vrací
Anděl svým křídlem zamával
lásku krásnou mi na zem seslal.
Otče děkuji Ti za ten dar,že
jsi při mě stál.
Nádherná chvíle,co skončila před
léty vrátila se z nenadání jak
motýl.
Jak krásné je Tvé obětí.Celá
se do Tvé náruče schovám.
Tak bezpečně si připadám.
Tvou něhu do sebe celou
vstřebám.Spojíme svá těla.
Dovol mi tě hýčkat a v náruči
mě drž už napořád.
Vždyť andělé nám šanci dali.
Bůh stojí při nás.Tak snad
už nebudeme chybovat.Teď
by jsme se měli spolu jen
smát.
Publikoval(a):
slunečnice69, 13.11.2017