Svatomartinská
Svatomartinská
Anotace: Na svatého Martina...
Svatomartinská
Skleničky cinkají
svatý Martin přijel na koni
bílém jako sníh
oblaka naříkají
po nebi se honí
nebe slzy roní
víno proudem teče
jdu po stopách tvých
modlím se v kleče
ať je to jak má být
záda nekřivit
a za svými sny jít...
Mezitím jaro všude kolem
na náměstí místo orloje golem
odsypává nám náš čas
z přesýpacích hodin života...
Před časem utíkáš...
A před tebou stojí Golgota...
Publikoval(a):
Klarineb, 11.11.2017