Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ptáček

Ptáček

Moc rád zpíval, žil, byl volný...
Mezi stromy zní jen zvony.

Jsou to zvony umíráčku,
obléknutý je do fráčku.
Prostě už dál nechtěl žít,
když svou milou nemohl mít.

Za smrt může jeho láska,
neuvěřitelná kráska.
Chtěla žít ve zlaté kleci a
to s ptáčkem nešlo přeci...
Publikoval(a): Babadook, 10.11.2017
Přečteno (55x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti