Jako upír a vlk
Jako upír a vlk
Anotace: Jak upír žíznící...
Jak upír žíznící,
jako vlk vyjící!
Každý sám na lovu,
hledají osobu.
Hledají osobu
a její pach.
Poté co ji zabijí
stane se z nich vrah.
Stejný vrah jako já,
jsem své srdce zabila
a na kámen ho změnila!
Teď jako upír a vlk samotář,
jsem sama na lovu
a hledám svého srdce pach!
Publikoval(a):
Elowin, 31.1.2011