Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strejda to vyřešil

Strejda to vyřešil

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Jedno pštrosí vejce se vyrovná 25 slpičím.

Drahé máslo, nejsou vejce,
poučuje teta strejce,
cukroví tak bude méně,
nevyčítej tohle ženě.

Strejda se moc neošívá,
hlavní je dostatek piva,
máslo bůčkem nahrazuje,
nad sladkým se ušklibuje.

Potěšit chce hodnou ženu,
tak se vydal do terénu,
přítel, který pštrosy chová,
určitě mu vejce prodá.

Hrdě domu s košem kráčí,
pět vajec na svátky stačí.
Publikoval(a): Psavec, 9.11.2017
Přečteno (91x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, rhyme mist, donne, Lipová, děda včela, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 01:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti