Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jo, Gogi, i já z té situace měla husí kůži a vůbec mě z toho nebylo dobře, tak jsem to hodila na papír (web) a je to mnohem lepší ;-)
Desiré, ty cáry beznaděje to bylo přesně to, co jsem v ten moment cítila...a taky se mě to hodilo do slov..
Díky za zastavení u splavu...
9.11.2017 23:31 | Klarineb
Pěkné, líbí se mi. ST.
7.11.2017 22:30 | děda včela
Mně se tak moc líbí ty "cáry beznaděje", myslím tím ten obrat...teda celý se mi to líbí, ale tohle stojí za to vypíchnout, aspoň pro mě. Krásná Klari, díky.
7.11.2017 21:41 | Desiré
Hodně silné dílo...až jsem z toho měl husí kůži.
No, do Ratibořic nejezdi, ale zkus zakřičet do těch správných uší:-).
ST
7.11.2017 17:20 | gogol