Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rande

Rande

Neegoista Básně » o Lidech

Anotace: Celé je to jedna velká komedie

Sedí mladík s dívkou krásnou,
pozorují hvězdu jasnou.
"Polárka" Ten chlapec říká.
Byla by to romantika,
Kdyby neukázal hvězdu špatnou.

"Dneska je mi hrozná zima!
Tvá bunda, ta mi sedne, prima!"
Má jen tílko, skoro bosa,
diví se, že jí je kosa?
Hlavně, že prsa vystrčila.

Snad jim někdo lásku vymluví,
časem stejně hloupost promluví.
Já to vím - osud je dán,
a to jsem jenom chytrý pán,
co se dívá ze křoví.
Publikoval(a): Neegoista, 5.11.2017
Přečteno (97x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 02:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti