Podzimní počasí
Podzimní počasí
Prší,prší jen se leje,
vrabčák za okny se chvěje,
prší,prší víc a víc
to je podzim,co na to říct.
Listí padá nám se směje,
a my ven jít nemůžeme,
to nám,ale nevadí
zahřejem se za kamny.
¨
Nebo vlezem do postele,
tam to taky pěkně hřeje,
koukáme se na filmy,
je nám dobře na duši.
A když pršet přestane,
na chvíli ven zajdeme
a pak opět u kamen,
nebo v peřinách se zahřejem.
Publikoval(a):
mys, 5.11.2017