Naděje
Naděje
Naděje
Kapky slz v očích máš
tvá naděje umírá.
Klepe na nebeskou bránu
proč právě ty musíš
schytat každou ránu.
Tvé slzy se mění v pramínek.
Kolik máš v srdci smutných
vzpomínek.Spínáš ruce svý
anděla o pomoc prosíš.
Kéž by tu naději vzkřísil
kéž by ožila a na tváři
tvé úsměv vykreslila.
Kéž by tě anděl vyslyšel
trápení tvé na vždy umlčel.
Slzy tvé proměnil na živou
vodu a naději vzkřísil k
životu.
PROSÍM.
Publikoval(a):
slunečnice69, 5.11.2017