Co se stalo?
Co se stalo?
Anotace: Nemohl jsem v noci zamhouřit oko kvůli Tobě, když už konečně, zdálo se mi zase jen o Tobě.
Řekne mi někdo, co se to s námi stalo?
Kde se to všechno okolo, to jiné vzalo?
Opravdu nevím, já chtěl pryč, ty zas jeho máš,
jeden by řekl, že já Tobě a ty mě pokoj dáš.
Ale místo toho si povídáme, říkáme, jak se máme,
na jednu stranu spokojení, ale na druhou nešťastní se zdáme.
Nechápu, co myslet si teď o tom všem mám,
nevím, jestli chci Tě nebo chci být raději sám.
Nechápu, co myslíš si ty, když mí říkáš, co ti na něm vadí,
proč si uvědomujeme teď naše chyby, byli jsme mladí.
Nevím, asi je to už prostě tak, že k sobě přirozeně patříme,
přijde mi, že všechno je hezčí, když se navzájem spatříme.
Jen by mě zajímalo, co řekneš mi na tohle ty, prosím,
nebo napiš, co si myslíš, ať květiny zbytečně už nenosím.
I když samotná květina nevyjádří, co cítím, to už asi nic,
opravdu nevím, jestli Ty ode mě vůbec chceš čekat ještě víc.
Pomůže mi někdo? Já už nevím asi jen ty jediná,
ty, na kterou se mi často tak krásně vzpomíná.
Publikoval(a):
blackhenry, 31.1.2011