Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední plamen doplápolal

Poslední plamen doplápolal

Dohasínající oheň
vydal pár kouřových clon

obloha zalitá
popelavým šmírem
ustupovala k slunci blíž

...za zvuků, ječení
chřadnoucích plodů zdejších keřů

smrákalo se, když pošly
na nedostatek dobré vůle

ani dnes se nerozední
pro tu trochu
slunečního svitu

rozkládající se fauna
také pár zvadlých květů
dalo vědět světu

že platí daň…

po chvilce poslední plamen
doplápolal a již nevzplanul
Publikoval(a): Makaveli, 4.11.2017
Přečteno (161x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, Lipová, Martin Havlíček, Klarineb, donne, děda včela, Pavíočko, Mari13, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti