Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fakacum

Fakacum

rhyme mist Básně » ?nezařazené?

Anotace: taky nechci pravo sharia, atp.

penězům a zbraním je rozumět všude nepotrebujem slovník
vojáci jak klony další jména na pomník
padaj jak mouchy dlazdej zem jak chodník
zelenej mozek není zombie, hi/tech armádám urcujou trendy jak ve světě módy

se slepou spravvedlnnosti na jedny lodí, s jasným cílem jak bilbo hobit
vůdčí máj svůj názor pevnej jako skoby, vytvarovat obraz doby,
povel a začne kropit kordit nebo vysvytne řešení pomocí jedny bomby
davaj tomu masku jako kóny, moc je asi návykovější než drogy

jak faraoni nepripustej že jsou jako ostatní hlavně vodík
tak svět ruinujou války lidí drogy něčí profit
někdo žije noční můry aby jiný roztáhli křídla jak motýl
místo aby sme na takovou historii chodily do kin

nedá se popřít že se technologie nevyvinuli na bitevním poli
ale ani jeden z nás nemůže asi uniknout na téra nový
měli bysme chtít číst horrory z knížek než dnešních novin
bejt architekt změny pro svět lidí jako pro tým

bareNAKED LADIES to shrnuly do jedny pointy
no zvířata se museli chtít jako bond a bondgirl
no slabý měli smůlu jinak by to tady bylo jak mezi ploty
tak si pro genocidu našli silnej motiv

Tisknout orgány, upravit dna, Vracet Na umělý nohy,
nebude asi standart pro všechny na naší vesmírný lodi
pracujou na teleportech co budou šetřit boty
dostavaj se dál víc high než když hulíš jointy

jsme zvyklý na satelit sondy teorie co vymyslel hawking
čekáme nanoboty kvantový kompy tak asi uberzmrdy jako loki
využití antihmoty nezůstali jsme u představy moonwalking
kam by jsme dospěli bejt myslenkama přízemní jako boty

nechápu žádnou dobu bystřejší než já jsou i domy
blackout jak když galileo vrhnul světlo na orbit
že by z kostlivce s uniformou zbylí jenom moly
by ze všeho nemoh bejt podnik, vidím to jak hurvínek válku
nemám to srovnány jak Otík
Publikoval(a): rhyme mist, 4.11.2017
Přečteno (44x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 12:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti