Broken
Broken
Anotace: Upozorňuji, že to nemá být básnička jakožto taková, ale spíše takový ten 'rap text' , protože se tomu vcelku věnuji.
Odešly mi sny,
Když odešla si Ty,
Cítím se tak zlomený,
Kurva, nech mě odejít,
Nechci tady být,
Chodit, dýchat, ani žít,
Pořád slyším Tvoje jméno,
Prostě nejde zapomenout,
Vypustil sem všechno ven,
Sem furt Tvůj, tak si mě vem,
Jen sem chtěl být s Tebou,
Zbytek je mi jedno,
Chci umět zamrazit svý city,
Odstranit ten hnusnej pocit naivity,
Chci prolomit to kouzlo v Tobě,
Já už chci být jiný člověk,
Nechci se furt kurva bát,
Kolem je tma, kudy dál?
Nevidim na cestu, nevidim nic,
Venku si kapucí zakrejvám ksicht,
Nemám rád lidi kolem sebe, sociofobik? Možná,
Všechno to udělaly ty nadávky, že sem buzna..
Všechny ty pomluvy o tom, že prej fetuju,
Táhni do hajzlu, děvko, nech mě bejt, děkuju!
Publikoval(a):
Euli, 3.11.2017