**Povídala...
**Povídala...
~~~~~~~~
Povídala bota botě
že má krátkou tkaničku
a ta druhá zase tlačí
do pravého malíčku
obě potom vypláznou
jazýček na tvé nožky
pak se trošku pousmějí
na bílé ponožky.
A potom se levá bota
k pravé přivázala
copak je to za pořádek
pravá se divila
teď stojí vedle sebe
a klidně čekají
že je někdo obuje si
předem se chechtají.
Ve svázaných botkách
se neudělá ani krok
ten kdo to chce zkusit
tak ten je asi cvok
pak s výkřikem se svalí
pěkně se natluče
druhý den si obouvá
s přezkou papuče.
~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 3.11.2017