Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Listopad

Listopad

děda včela Básně » o Přírodě

Anotace: Jen tak ...

Listí padá – listopad
slunce mizí, bude chlad
to je konec podzimu
vše ukládá se na zimu.

Příroda se uklidňuje
paní zima nastupuje
spánkem se též umoudří
s jarem zase rozbouří.

Na fujaru vítr píská
meluzína svůj čas získá
jezevec ten lesa pán
je ve své noře zahrabán.

Staří, mladí pro emoce
už se těší na vánoce
konec roku zase bude
kolik toho k žití zbude?
Publikoval(a): děda včela, 3.11.2017
Přečteno (579x)
Tipy (27) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, Amelie M., Lipová, Kajan, Martin Havlíček, donne, Mari13, Desiré, rhyme mist, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 08:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti