O lásce
O lásce
Jen srdce ví
jak láska trápit umí
Ač tolik žádaná
přec nikdo jí nerozumí
Jediný pohled stačí
Dvě srdce spojí
A slovo, v němž zášť se zračí
způsobí ránu, jíž nic nezahojí
Proč euforii zoufalství střídá?
A po líbánkách sladkých
přichází citů bída?
Pak není, co si říct
Až slzy v očích vyschnou
Srdce změní se v led
Sliby v nenávratno plynou
A láska zdá se jako jed
Publikoval(a):
P.Believer, 31.1.2011