Vzpomínky...
Vzpomínky...
Malebné nebe a studený vítr fouká
do oken napíšu příběh ve verších
oblaka visí jako ztěžklý brokát
všude svítí plamínky ty větší i menší...
Ohýnky svíček ve větru ladně tančí
ledový vzduch táhne dovnitř zvenčí
myšlenky ty zbloudilé koně vítr konejší
ze vzpomínek spíchl podzim plášť již včerejší
odhoďme kabáty minulosti a zůstaňme před sebou nazí
vždyť z upřímnosti často nejvíc mrazí
vzpomínky jednou odvane čas a fotky vyblednou
pocity lásky a sounáležitosti však v srdcích zůstanou...
Publikoval(a):
Klarineb, 2.11.2017