Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje. . .

Naděje. . .

danyyss Básně » o Životě

Anotace: když člověk chce, tak to dokáže:)

Chceš to?
Chceš to tak moc a nevíš, jak toho docílit?
Nezbývá ti už nic jiného, než jen se pomodlit. . .
Prosit o nemožné?
Možná se stane zázrak. . .a jeden velký obrat. . .
K lepšímu? Možná vidím mžitku. . .
Víš čeho? Naděje!

Naděje ti stačí, stačí k velké věci. . .
Pokud se naděje rozplyne. . .
Tak už cesta nikam nevede. . .

Tak už něco dělej
A neplakej. . .
Tudy cesta nevede . . .
Jen se ti naděje rozplyne. . .

A ty se jí musíš chytit. . .
A pochopit. . .
Že to dokážeš, když chceš!
Publikoval(a): danyyss, 30.1.2011
Přečteno (337x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti