Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zapal svíčku

Zapal svíčku

slunečnice69 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Dušičková.

Zapal svíčku

Když tělo klidně odpočívá
v pokoji a duše čistá si
v nebi lebedí.

Když v myšlenkách a vzpomínkách
se setkáš s tím kdo byl ti
nejbližší.

Zapal svíčku.

Koho jsi milovala a on
odešel na věky v srdci
tvém zůstává.

Jeho duše tě na tvé cestě
životem doprovází.Půjde
tam kam ty.

Zapal svíčku.

Ať jeho tělo v pokoji
odpočívá,ať zem je mu
lehká.Vzpomínka na něj
zůstává v srdci tvém
na vždy ukrytá.

Zapal svíčku a otři
slzu,co na hrob ukápla.
Publikoval(a): slunečnice69, 1.11.2017
Přečteno (64x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Lipová, donne, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Květka Š., Klarineb, Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti