Co chvíle s Tebou to slza v oku
Co chvíle s Tebou to slza v oku
Co chvíle s Tebou to slza v oku
Za každou chvíli s Tebou
jsem platila víc než bylo
zdrávo.Mích slz nebylo málo.
Přesto se mé srdce na Tebe smálo.
Za každou chvíli s Tebou
platila jsem víc než mohla
jsem snést.Přesto jsi odešel
pryč.Ranil jsi mě a ty to víš.
Co zbilo z naší lásky?
Jen střepy,co zaryli se
bolestivě do srdce.
Teď vítr či osud mi tě
zavál zpět do cesty.
Jenže ,co s tím?
Snad Tě ráda ještě mám,
ale už nechci za každou
Tvou chvíli platit slzama.
Publikoval(a):
slunečnice69, 31.10.2017