Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beznadějná pravda

Beznadějná pravda

Fender Annie May Básně » o Lásce

Anotace: o naivní holčině a neznámém klukovi

Všichni zas říkají,
že se ti líbím moc.
Že na mě potají,
myslíváš celou noc!
Naděje si nedávám,
vždyť smysl to nemá.
Nevím co si tu nalhávám,
v citech jsem radši němá!
Já nechci ti říct nic,
aby ti došlo to,
že k tobě cítím víc!
Slibuju ti to!!
Někdy jsi pěkně divnej
a někdy prima kluk!
V jádru jsi zase jinej,
ale o tom ani muk!!!
Publikoval(a): Fender Annie May, 30.1.2011
Přečteno (334x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti