Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Minulost

Minulost

Modrozelenýma očima Básně » o Životě

Anotace: Dýchá za krk...

Má minulost mě svědí,
přestože žádná není.
Svědí mě jako svetr na holé kůži
a černou tuší
mi pokreslila tělo,
když se jednou chvělo
strachem z budoucnosti.

Jenže co teď s tuší
a s černou duší,
co zapomenout
ani lehce
se vzdát nechce ?
Snad smyje je milost,
stejně jako zlost,
kterou na sebe mám,
a že je jí dost,
když tak přemítám…
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 30.10.2017
Přečteno (182x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lipová, Metrak, Mari13, gogol, slunečnice69, Klarineb, Gaia., ProstěLu, Makaveli

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 09:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti