Chuť lásky
Chuť lásky
Anotace: O pocitech lásky a strachu, že by zmizely
Ptáš se zda lásky
dostalo se mi?
je snad něco sladšího
na téhleté zemi?
Proti ní kysele chutná
i ten nejsladší med
a i největší oheň
je proti ní jak led.
Co je proti lásce
gravitace země
když k tobě sálá
přitažlivost ve mně.
Jak bych teď měl sám
slavit další Vánoce
když k tobě lásko ve mně
bouchly všechny emoce.
Bez tebe bych sám byl
jako líc nemající rub
jako spadlý žalud
co nemá žádný dub.
Jako slabý magnet
který nemá jih
jako prázdná stránka
vytržená z knih.
Jako silný pták
kterému uthli křídla
jako plný talíř
bez trochy jídla.
Jsi moje všechno
a kdybych ztratil tebe
to všechno bych ztratil
a k tomu i sám sebe...
Publikoval(a):
Hášaša, 29.10.2017