Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutné je, že....

Smutné je, že....

Fender Annie May Básně » Láska ... zklamání

Anotace: jednoduchý verše a trocha moc fantazie :D

Smutné je, že tu byla spousta překážek,
já ale bohužel nevidím žádnou!
Smutné je, že zažila jsem hodně porážek
a lásek co nehřejí, ale chladnou.
Smutné je, že nevíš co bych chtěla říct
a ty by jsi to nechtěl ani slyšet!
Smutné je, že k tobě dneska cítím víc!
Jsem však rozhodnuta na tebe přestat myslet.
Publikoval(a): Fender Annie May, 30.1.2011
Přečteno (429x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti