Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dušičky

Dušičky

Klarineb Básně » ostatní ...

Anotace: Blíží se Dušičky...

Slunce se utopilo v mlze
na hrobech už planou svíčky
čas podzimní, blíží se Dušičky

procházím listím, tiše rozjímám
v mysli uzel z konopí mám
vítr se uklidní, ranní mlhu posnídám
na tvá slova raději neodpovídám

pouliční harmonikářka
ryje mi nožem z not v duši
a mysl? Ta lhářka

namlouvá mi lživá slovíčka
padá už večerní chlad
a do toho hraje smutná písnička
Publikoval(a): Klarineb, 28.10.2017
Přečteno (127x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela, Makaveli, Desiré, slunečnice69, Kytka62, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti