Ovečka Boží
Ovečka Boží
Ovečka Boží
Klekáš před oltář
modlitbu svými ústa
vyslovíš.
Boha oslovíš o lásku
prosíš.
Proč tolik trápení.
Proč srdce bolí.
Proč duše skomírá.
Slzy Ti tečou.
Modlitbou o lásku prosíš.
Bože snad mě vyslyšíš.
Kéž bys mi lásku dal.
Modlíš se dál.
Ta boží je čistá jak křišťál.
Žije věčností.
Svou duši zraněnou vkládáš
do Božích rukou.
Ty tě nezklamou.
Děkuješ modlitbou.
Jak boží ovečka cítíš
se chráněná před lidskou
zlobou.
Publikoval(a):
slunečnice69, 27.10.2017