Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Otázka

Otázka

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Otázka to byla osobní, zamotala mi hlavu, nevím proč, ale zase v tom všem plavu.

Přemýšlím, proč položilas mi tu otázku,
říkám si, jestli nešlo o nějakou sázku.
Co za úmysly vůbec máš,
zas a znovu naděje mi dáš.
Chceš, abych přijel a tvářil se jako kamarád,
ty víš, že za Tebou jel bych vždy a rád.
Ale být tam s ním a koukat se na vás,
to by bolelo a ublížilo mi zas.
Já si už si nechci jako náhradník připadat,
takže se pokusím, až bude slunce zapadat.
Pokusím se nemyslet už si radši nic,
i když bych raději všechno zpět, i víc.
Opravdu nevím, jestli si semnou hraješ jen,
nevím, nečekám ani nemyslím, co bude další den.
Publikoval(a): blackhenry, 30.1.2011
Přečteno (233x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti