Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No...chce to mít otevřené oči a mysl. A hlavně nerezignovat. Co tě čtu, je to to slušná dávka...nejen na čtení:-). Člověk to prostě v sobě musí najít sám. A je toho tolik k hledání...
26.10.2017 21:28 | gogol
Jsem sice v podstatě jednodušší člověk, ale tak nějak tuším... M.
26.10.2017 19:11 | Mirastus