Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlá paní

Zlá paní

Hášaša Básně » o Životě

Anotace: Jak snadno se nechá říct...

Když nevíš kudy kam
pomocnou ruku ti podá
však místo zlepšení
věci horší ráz dodá.

Řeči sladké má
jako lesní med
však srdce její
je zmrzlé jako led.

Její nápady ti
dojdou tak snadno
a ani nevíš jak rychle tě
dostanou na dno.

Mysl má zvrácenou
jak podlý zrádce
proto tohle řešení
vydrží jen krátce.

Nežli se naděješ
podrazí ti nohy
ať umíš plavat v tom
ať máš sebelepší vlohy.

Pak už bude pozdě
vyčítat si věci
slušný člověk neposlouchá
tyhle její kecy.

Od mala znáš to
slečna lež krátké nohy má
a hlupák je ten
kdo před pravdou jí přednost dá...
Publikoval(a): Hášaša, 25.10.2017
Přečteno (93x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Áďulinka, Zadek, gogol, slunečnice69, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 22:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti