Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlatá rybička

Zlatá rybička

Zlatá rybička

Rybičko zlatá přeji si
mít šťastný úsměv na tváři.
Lásku,co od srdce pochází.
Neslyšet už žádný křik.
Slova,co k zemi tě srážejí
a slzy do očí vhánějí.

Rybičko zlatá přeji si
třistapětašedesát šťastných
dní v roce mít.
Rybičko zlatá přeji si mít
v duši klid a jen tak si sednout
na lavičku pod stromy a snít.

Život rychle utíká jako krajina,
co míjí okno rozjetého rychlíka.
Proteče Ti mezi prsty a Ty marně
chytáš ty maličké kapičky štěstí.

Rybičko zlatá přeji si mít v očích
šťastné plamínky.Lásku,co od srdce
pochází.

Rybičko zlatá přeji si...


Jest li to na tu rybku není moc.
Publikoval(a): slunečnice69, 23.10.2017
Přečteno (67x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Bezhlavý rytíř, děda včela, Desiré, Klarineb, Mirastus, Kytka62, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti