Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tisk

Tisk

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Nedá se všemu věřit.

Náladu mi Tisk zas psuje,
jenom drby do nás duje,
vždy s novinářskou etikou,
vytvoří causu velikou.

Pak se zprávy náhle změní,
včera byl lump dnes už není,
pravdivost přec není nutná,
lež ta mnohem více chutná.
Publikoval(a): Psavec, 23.10.2017
Přečteno (53x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 05:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti