Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas

Čas

Hášaša Básně » o Životě

Anotace: Rychlost času

Čas, to je věc pomíjivá
dřív pomalu mi utíkal
však rok co rok teď neustále
jak kdyby on se zrychloval.

Co dřív byl den
jak půldne připadá mi
a jaký strach mám z toho
že zpomalení nečeká mi.

Že za nějakou dobu
to bude jenom vteřina
a když to půjde dál
tak snad jenom setina.

Že jednou jak začne
hned skončí den
a já si pak uvědomím
že to není sen.

Že čas co jsem měl dřív
promrhal jsem trapně
a že teď už se necítím
jako dříve statně.

Že doba zrychlí natolik
a na mé činy nebude místo
a že pak až do skonání
nebudu mít v hlavě čisto...
Publikoval(a): Hášaša, 23.10.2017
Přečteno (189x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Áďulinka, Zadek, gogol, Desiré, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti