A co dál
A co dál
A co dál
Proč právě já uvěřit
mám,že vše odnes čas,
že smířit se s tím mám.
Proč vrátka otvíráme
na proti sobě stojíme
a krok udělat se bojíme.
Proč mě neoslovíš když
se mnou mluvíš.Tak zaruku
mě vezmi nebo odejdi a
vrátka dovři.
Proč právě já věřit mám,že
vše odnes čas.
Vrátka otvíráme,co krok
jestli pak ho uděláme.
Tak pojď blíž vyjdu Ti
vstříc.
Publikoval(a):
slunečnice69, 22.10.2017