Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moje všechno

Moje všechno

Je snad hezčí pohled
než když je ona šťastná?
když září svojí energii
jak na nebi hvězda jasná?

Když vítr jí zvedne,
ty překrásný vlásky
je snad lepší pocit
než polibek z lásky?

Je snad vůně hezčí
než jejího těla?
a nebo když jsem hřál jí
neb se venku zimou chvěla?

Lahodí snad uchu něco
víc než její hlásek?
je snad něco zlatějšího
než je její vlásek?

Co kdo spatřil krásnějšího
nežli její sladký smích?
nad rty její hluboké oči
a ta upřímnost v nich.

Moje srdce plane
láskou co má v sobě
jak nejsilnější magnet
navždy táhne mě to k tobě.

Bezmezná je víra
kterou jsem v tebe dal
a já vím, lásko má
že jsem se v tobě nezklamal!!
Publikoval(a): Hášaša, 22.10.2017
Přečteno (1251x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Áďulinka, Zadek, Mari13, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti