Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč nevěříš?

Proč nevěříš?

Teď je ta chvíle kdy umírám,
Teď je ta chvíle kdy slzy utírám.
Ta chvíle kdy srdce puká ve švech,
Protože ví, že jsi nejlepší ze všech..
Právě teď je mi ukrutná zima,
A vůbec netuším čí je to vina.
Miluji Tě, to i v této chvíli vím,
Ale proč nevěříš, to nikdy nepochopím….
Ničí mě to, že nevříš mému srdci,
Jen lásku a důvěru, nic víc přece nechci..
Publikoval(a): Elissek, 30.1.2011
Přečteno (301x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti