Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutky z nálad

Smutky z nálad

Hášaša Básně » o Životě

Anotace: Každý jistě zná... :/

Co dělat, když se ti
všechno bortí
když problémy tě ženou
do zákoutí.

Když už máš pocit
že konec brzo přijde
a ty nebudeš ten
kdo dobře z toho vyjde.

Když zdá se ti že
naděje je pryč
a ať uděláš cokoliv
ucítíš jen bič.

Jen rány slovama
co ti úsměv zkroutí
a nevyhneš se tomu
že tě to zarmoutí.

Pak nastane ta chvilka
kdy přes hranu přejdeš
a řekneš i ta slova
co bys nevěřil že najdeš.

Špatná slova kterých ti pak
bude hodně líto
a na omluvu už bude možná pozdě
ahh...já vím to.
Publikoval(a): Hášaša, 20.10.2017
Přečteno (104x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Áďulinka, Zadek, slunečnice69, Mirastus, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti