Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohledy

Pohledy

Hášaša Básně » o Přírodě

Anotace: Stačí jen vyjít za práh dveří...

V západu slunce
nad řekou sedím
omámen úžasem
ze skály hledím.

Hledím jak vítr
hraje si s listy
jemně jak mé milé
když já hladím prsty.

Slyším jak dole
voda cáká
když rybář z lodě své
sumce láká.

Vidím jak v dáli,
hoří temný les
když slunce svitem svým
ozáří jeho mez.

Venku je krásně
po celý rok
stačí jen za práh
udělat krok.
Publikoval(a): Hášaša, 18.10.2017
Přečteno (360x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Áďulinka, Zadek, gogol, děda včela, Lipová, Mirastus, Mari13, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti