Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdyby náhodou

Kdyby náhodou

Kdybychom se už znovu nesetkali
pošlu ti vzpomínku
na modrá zákoutí meho života
kde se odráží tvůj stříbrný stín

prosím drž se svých vzpomínek
na blázna který ti posílal básničky.

Kdybychom se už znovu nesetkali
snad vycítíš
že z jediného okamžiku
vzlétlo něco neuchopitelného

touha udržet si ten pocit
že už víc milovat nejde.

Kdyby jsi mě znovu prováděl svým životem
pošlu ti vzpomínku
jak v tichém chaosu mých dní
byla cesta úhledná a rovná...
Publikoval(a): Lugilla, 17.10.2017
Přečteno (274x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Marek Miko, Desiré, děda včela, Martin Havlíček, gogol, slunečnice69, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 06:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti