Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Doby zloby

Doby zloby

Jak lehala města popelem,
jak padali lidé povelem.

Jak po boji zmizela krajina,
jak zbyla z ní jen pustina.

Jak surové to jest,
a kolik je možných cest.

Jak vrátit tohle znova,
a svádět to na Boha...
Publikoval(a): Hášaša, 17.10.2017
Přečteno (244x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Áďulinka, Mari13, Zadek, gogol

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 22:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti