Tma
Tma
Anotace: Báseň je o překonání nesnází.
Když rozzáří se tma,
a koukají jen hvězdičky,
když všechno je černé,
a klepeš se celičký.
Tak vždycky si pamatuj,
že po tmě přijde ráno,
a zase spatříš slunce,
věř mi, že ano.
Publikoval(a):
Hášaša, 16.10.2017