Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

K narozeninám pro Elišku

K narozeninám pro Elišku

Ahoj zlatá Eliško,
moje chytrá lištičko.
Dneska je prý neděle,
cítíš se už dospěle?
Dneska prej máš narozky,
potrápíme naše mozky.
Copak by sis tajně přála?
Já chci aby přišla jenom chvála.
Skládám ti tu básničku,
nebo bys raději slyšela písničku?
Já umím přeci všecičko,
ty naše malá prcičko.
Užívej si dnešní den,
slav a slav už jenom jen!
Publikoval(a): Cerbl, 14.10.2017
Přečteno (367x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 18:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti