Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kouzlo lásky

Kouzlo lásky

Natalli11 Básně » o Lásce

Anotace: Láska nespočívá v darech a kráse, ale v porozumění a kompromisech.

Nikdy jsem nebyla stálá, nikdy jsem nebyla romantická,
potom jsem poznala tebe a každá chvíle s tebou je magická.
Nevím jak to popsat, možná jako kouzlo,
nebo jako světlo co do tmy vklouzlo.

Vždy když jsi se mnou, pořád mě zlobíš,
ikdyž jsou s tebou problémy, furt mi za to stojíš.
Nejsme v pohádce, tak to prostě nefunguje,
ale každý toho druhého stále potřebuje.

Ikdyž jsem naštvaná, tvůj úsměv celý září,
nikdy to moc nechápu, ale ten úsměv mi stačí.
Jsi jako pejsek, stále se toužíš tulit,
a ikdyž se mi nechce, udělám to a začnu se culit.

Jsi ten důvod v mém životě, důvod proč chci žít,
bez tebe je tu prázdno a proto s tebou chci být.
Nepotřebuju od tebe dárky, ani kreditku,
ale pro obejmutí a polibek nebudu mít námitku.
Publikoval(a): Natalli11, 14.10.2017
Přečteno (389x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 15:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti