Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Den do tmy

Den do tmy

Marie Bernadeta Básně » Smutné

Anotace: Den do tmy už se uložil

Den do tmy




Den do tmy už se uložil,
abychom načerpali trochu sil.

Můj Anděl zrcadlo mi nastavil,
aby mou duši uzdravil

a dal jí střípek světla shůry,
co odežene noční můry.

A jak tak rozčesávám vlasy,
hážu si stříbrňáky do své kasy

na zítra, abych měla drobné,
až poledne s únavou mi nohy podetne.
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 12.10.2017
Přečteno (311x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti