Bezejmenná 1
Bezejmenná 1
Ta tragikomedie života,
ta chvíle časem prokletá,
nutnost žít a nějak tu být,
možnost jít se oběsit.
Ta tragédie života,
to kruté poznání,
ta komedie života,
smrt se nezmění.
Vzestup i pád a čas věčně běží dál.
Ta pravda odvěká,
nad níž mudrc plakal
a blázen se smál.
A čas je věčný
a poušť je suchá.
Říkej si to dokola,
však hloupost je hluchá.
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 12.10.2017