*Od vína*
*Od vína*
Anotace: *Obyčejná sklenka od vína*
*-*-*-*-*-*
Ve sklence od vína
dnes vosa usíná
asi si lízla alkoholu,
chvíli se prospala
najednou se bála
čeho?
Snad hlavobolu?
Křídla má spletená
je celá zmatená
trochu jen zabzučí
"pomóóóc"
na nožky nestoupne
asi z toho zhloupne
jé,je.
Co to mám za nemoc?
Víš,ty jsi byla chtivá
že půllitr od píva
ten ti prý zavoněl málem,
ve dřezu teď skončíš
ve vodě se točíš
tak už jen zabzuč si
..."ámen"...
Dnes ale platí
že snad všichni svatí
shodí tu sklenku na zem,
vosa se probere
a rychlost nabere
otevřeným oknem vyletí
ven,ven,ven...
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Publikoval(a):
Květka Š., 29.1.2011