Čekání
Čekání
Anotace: Asi čekám, jako každý člověk sám, dočkám se, srdce Ti opět celé dám.
Když člověk čeká na vlak nebo autobus,
začíná být naštvaný, když nabírá skluz.
Ale co mají říkat ty, co čekají na lásku,
čekají na někoho, až sundá jim samoty masku.
Čekání člověka může i zničit, ale on vytrvá,
ať den, týden či deset dlouhých let to potrvá.
Nesmíme se vzdávat předčasně,
chce to čas a bude nám opět krásně.
Ty víš, že čekat budu, já také vím,
že o Tobě stále ještě potají sním.
Čekat na tvé dotyky budu dál,
jako když jsem poprvé u Tebe stál.
A ten krásný, dlouhý polibek Ti dál,
to byli časy, kdy jsem se samoty nebál.
Nyní se bojím samoty, čekání, i o Tebe,
pokud se dočkám, už nebudu se starat o sebe.
Oba víme, kde byli naše chyby,
už jen pravda, žádné marné sliby.
A tak čekám hodiny, minuty, vteřiny,
každý večer, když uléhám pod peřiny.
Publikoval(a):
blackhenry, 29.1.2011