Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pokušení

Pokušení

Natalli11 Básně » o Sexu

Anotace: Pokušení nás všech.

Tvář zahalená v temnotě, přes masku nic nevidíš,
chceš vidět skrz její tajemství a tiše závidíš.
Říká si pokušení, v dáli pozoruje oči tvé,
hltá tě svým pohledem, tvé tělo bude brzy mé.

Temná aura, vznáší se, poletuje kolem ní,
ikdyž teď nechceš, časem tě přinutí.
Přitažlivost tě táhne blíž a ikdyž sníš,
pozoruješ ji a oči z ní nespustíš.

Objímá tě tělem, polibek ti dává,
místnost co zářila je náhle tmavá.
Ovinutá kolem tebe, cítíš její teplý dech,
vzpomínáš si, spatřil jsi ji ve svých snech.

Oddal jsi se celý, daroval jsi tělo své,
dělá si co chce, dělá to co uzná za vhodné.
Tělo je jak v ohni, příjmá její slast,
nebyla to náhoda, ale přichystaná past.
Publikoval(a): Natalli11, 8.10.2017
Přečteno (1053x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jera_lu, gogol, Mari13, slunečnice69, Mirastus, richie.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti