Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sprchování

Sprchování

Amelie M. Básně » ostatní ...

Anotace: experiment - tři básně v jedné

.


................Sprchování

my dva
................nic
mezi námi
................nezabrání
sblížení
................jen bubliny
vnímáme
................tiché
doteky
................kreslí
úsměv
................ve vlhkosti
spolu
................duhu
vykouzlíme


.
Publikoval(a): Amelie M., 6.10.2017
Přečteno (105x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Makaveli, Mirastus, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 23:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti